ПРЕДПАЗНА ШАПКА 1 бр S GEHWOL / 315250300 / изображения

     
Pin It


ПРЕДПАЗНА ШАПКА 1 бр S GEHWOL / 315250300 /

SKU: 315250300

Цена: 7,20 лв.

В наличност

Цената за доставка не е включена

ПРЕДПАЗНА ШАПКА 1 бр S GEHWOL / 315250300 /


ОТГОВАРЯТ НА РАЗМЕРА НА ОБУВКИТЕ


  • S / 33-36
  • M / 37-41
  • L / 42-46


ПРИЛАГА СЕ ПРИ


  • КОКОШИ ТРЪНИ
  • МАЗОЛИ


НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

Поставя се на върха на пръста. Ползването на шапката е изключително лесно. Шапката предпазва от различни наранявания. Тя помага за бързото възтановяване на мазоли както и на кокоши тръни. Ежедневната употреба е желателна ако лекувате мазоли или кокоши тръни. Сутрин на добре измити крака поставете предпазната шапка. Може те спокойно да ползвате чорап и да я носите през деня. Вечер също може да я ползвате докато спите.


ПРЕПОРЪКА ПРИ ПОЛЗВАНЕ

Ежедневната употреба е препоръчителна. Употребата на предпазната шапка е желателна когато имате нараняване на пръста. При наличие на мазол или кокоши трън тя изолира мястото. Ще помогне на бързото им лечение.


СЪСТАВ

Полимерен гел-мек.


РЕДОВНАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ


ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН


През 1898 Eduard Gerlach полага основите на световно известните немски марки GEHWOL /ГЕВОЛ/ Germany и GERLACH TECHNIK С най-модерни съоръжения и модерни производствени технологии GEHWOL /Гевол/ и GERLACH TECHNIK гарантират оптимален стандарт за качество Произведени в Германия продуктие на Гевол /GEHWOL/ се отличват с високо качество и ефективност Надеждна помощ при проблеми с краката може да се предостави само ако съответният проблем е коригиран точно и ефективно Това се прави от широката гама продукти на GEHWOL /ГЕВОЛ/ Germany - за цялостни решения свързани с всички области на грижа за краката Gehwol знае правилната комбинация от модерни - отдавна доказани и натурални активни вещества и рецепти В основата на продуктите GEHWOL /Гевол/ Германия стоят естествени съставки - това прави продуктите на GEHWOL /Гевол/ Германия толкова високо ценени и търсени от клиентите Made in Germany GEHWOL / GERLACH TECHNIK

 


Характеристики на продукта


Категория: GEHWOL

Производител / марка: GEHWOL

GEHWOL ЗА КРАКА: за ежедневна употреба, за мазоли, лечение на кокоши трън, предпазен ринг, разделители, шапки

ПРОДУКТИ GEHWOL: GEHWOL EVERY DAY

Продуктов код - SKU: 315250300


  
  

  

Пазаруване по марка

  


  
  

  

Бюлетин

 
Желаете ли да получавате имейл съобщения относно намаления, специални оферти или нови продукти?