ПРЕДПАЗЕН ПРЪСТЕН ПРИ КОКОШИ ТРЪН 1 броя 36мм GEHWOL / 315252600 / изображения

     
Pin It


ПРЕДПАЗЕН ПРЪСТЕН ПРИ КОКОШИ ТРЪН 1 броя 36мм GEHWOL / 315252600 /

SKU: 315252600

Цена: 5,20 лв.

В наличност

Цената за доставка не е включена

ПРЕДПАЗЕН ПРЪСТЕН ПРИ КОКОШИ ТРЪН 1 броя 36мм GEHWOL / 315252600 /


ПРИЛАГА СЕ ПРИ


  • КОКОШИ ТРЪН
  • МАЗОЛ


НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

Наличието на пудра и добрата еластичност позволяват лесното им поставяне. Пръстена осигурява триизмерна подложка за пръста и пръстите до него. Ползвайте го ежедневно за да се отървете от изкривяването на ставата. Редовното ползване ще доведе до възтановяването на вашето удобство. Пръстена ще помогне и за оздравяването на кокошия трън, като премахне триенето.


ПРЕПОРЪКА ПРИ ПОЛЗВАНЕ

За максимални резултати е добре да се ползват няколко пъти на ден. Може да го ползвате през деня докато сте навън. Обуйте чорап, няма да усещате неудобство. Ползването през деня ще спомогне за бързото изправяне на пръста. За бързо премахване на кокошия трън или мазола слагайте пръстена и през деня.


СЪСТАВ

Полимерен гел-мек, високо еластичен, нежен към кожата.


РЕДОВНАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО СВЕЖА КОЖА


ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН


През 1898 Eduard Gerlach полага основите на световно известните немски марки GEHWOL / ГЕВОЛ / Germany и GERLACH TECHNIK С най-модерни съоръжения и модерни производствени технологии GEHWOL / Гевол / и GERLACH TECHNIK гарантират оптимален стандарт за качество Произведени в Германия продуктие на Гевол / GEHWOL / се отличват с високо качество и ефективност Надеждна помощ при проблеми с краката може да се предостави само ако съответният проблем е коригиран точно и ефективно Това се прави от широката гама продукти на GEHWOL / ГЕВОЛ / Germany - за цялостни решения свързани с всички области на грижа за краката Gehwol знае правилната комбинация от модерни - отдавна доказани и натурални активни вещества и рецепти В основата на продуктите GEHWOL / Гевол / Германия стоят естествени съставки - това прави продуктите на GEHWOL / Гевол / Германия толкова високо ценени и търсени от клиентите Made in Germany GEHWOL / GERLACH TECHNIK

 
 


Характеристики на продукта


Категория: GEHWOL

Производител / марка: GEHWOL

GEHWOL ЗА КРАКА: за ежедневна употреба, предпазен ринг

ПРОДУКТИ GEHWOL: GEHWOL EVERY DAY

Продуктов код - SKU: 315252600


  
  

  
  


  
  

  

Бюлетин

 
Желаете ли да получавате имейл съобщения относно намаления, специални оферти или нови продукти?