КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ КРАКА 75 мл GEHWOL MED / 41 305 D / изображения

     
Pin It


КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ КРАКА 75 мл GEHWOL MED / 41 305 D /

SKU: 41 305 D

Цена: 16,20 лв.

 

 

В наличност

Цената за доставка не е включена

КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ КРАКА 75 мл GEHWOL MED / 41 305 D /


ПРИЛАГА СЕ ПРИ


  • ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА
  • СЪРБЕЖ
  • ЗАЧЕРВЯВАНЕ
  • НЕРВОДЕРМИТИ
  • ЛЕЧЕНИЕ НА ГЪБИЧКИ


НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

След измиване на тялото от крема се нанася тънък слой върху проблемните зони. Нанася се с въртеливи движения до поемането му от кожата. Крема попива бързо. Ежедневното ползване на крема е желателно. След известен период от време кожата на краката се успокоява и връща нормалната си чувсктвителност. Крема може да бъде ползван и през деня. Така ще спирате още в начален период прекалената чувствителност и ще сте защитени от гъбички.


ПРЕПОРЪКА ПРИ ПОЛЗВАНЕ

Ползвайте креме ежедневно. Той има благоприятен ефект върху прекалено чувствителна кожа. Крема се ползна за много видове проблеми от зачервена кожа на краката до лечение на краката. Предпазва от възпаление на краката, инфекции, рани, мехури, грижи се и укрепва вашите крака.


СЪСТАВ

Комплекс от активни вещества с MicroSilver BGTM, идентични с кожата серамиди и бадемово масло. 


НЕ СЪДЪРЖА 

Парабени, аромати, парабени PEG и силиконови масла.


РЕДОВНАТА УПОТРЕБА ВОДИ ДО ПОКОЙНА КОЖА


ПОДХОДЯЩ ЗА ДИАБЕТИЦИ


ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН


През 1898 Eduard Gerlach полага основите на световно известните немски марки GEHWOL / ГЕВОЛ / Germany и GERLACH TECHNIK С най-модерни съоръжения и модерни производствени технологии GEHWOL / Гевол / и GERLACH TECHNIK гарантират оптимален стандарт за качество Произведени в Германия продуктие на Гевол / GEHWOL / се отличват с високо качество и ефективност Надеждна помощ при проблеми с краката може да се предостави само ако съответният проблем е коригиран точно и ефективно Това се прави от широката гама продукти на GEHWOL / ГЕВОЛ / Germany - за цялостни решения свързани с всички области на грижа за краката Gehwol знае правилната комбинация от модерни - отдавна доказани и натурални активни вещества и рецепти В основата на продуктите GEHWOL / Гевол / Германия стоят естествени съставки - това прави продуктите на GEHWOL / Гевол / Германия толкова високо ценени и търсени от клиентите Made in Germany GEHWOL / GERLACH TECHNIK

 


Характеристики на продукта


Категория: GEHWOL

Производител / марка: GEHWOL

GEHWOL ЗА КРАКА: за ежедневна употреба, кремове, лечение на гъбички, подходящ да диабетици

Продуктов код - SKU: 41 305 D


  
  

  

Пазаруване по марка

  


  
  

  

Бюлетин

 
Желаете ли да получавате имейл съобщения относно намаления, специални оферти или нови продукти?